FindmyPublisher.com


Published
 • Fantasy, Historical fiction
 • Dutch
 • Dutch, English
 • Profile image
  Rianne Lampers Dutch, English Fantasy, Historical fiction, Horror, Fiction narrative, Romance
 • Mon, 09 Feb 2015
 • Sat, 19 Oct 2019

Other Synopsis from Rianne Lampers
Fragment van De vriend v... by Rianne Lampers Genre: Fantasy "“Llewellyn?”Een vrouw was bezig met het inschenken van bier. Het horen van zi..."
Read more >>>
Evil Pact by Rianne Lampers Genre: Horror "When sixteen-year-old Monique receives a nineteenth-century dress from her gr..."
Read more >>>
Friend to the king by Rianne Lampers Genre: Fantasy, Historical fiction "Garth moved his mouth close to his ear and snarled with a lowered voice: “Mev..."
Read more >>>
Recommended Synopsis
Het Parijs van het Oosten by Karen McMillan Genre: Historical fiction "Warschau, 1939. Vier vrienden picknicken op een schitterende zomerdag en ze v..."
Read more >>>
Alkalianen by Caleb Bugai Genre: Fantasy, Fiction narrative, Science fiction "Matthew Calamos, een jonge man die er niet in is opgevoed, betreedt de Alkali..."
Read more >>>
Duivelsblauw by Jeanine Erades Genre: Historical fiction, Fiction narrative "Het is mei 1552. In het Zuid-Franse Toulouse probeert de jonge Sophie zich te..."
Read more >>>
 • De vriend van de koning

 • Excerpt:

  Garth bewoog zijn mond tot vlakbij zijn oor en snauwde met gedempte stem: “Meven spreekt de waarheid: de koning zal de avond niet halen. Hij zal niet meer spreken ook. Geloof je echter niet dat hij je op het hart zou drukken dat je nú een man bent? Gedraag je dan ook als een man. Draag je verdriet in je hart, in je ziel, niet op je tong en je gezicht!”
  Het was alsof Garth hem in het gezicht sloeg. Llewellyn rukte zich los uit zijn greep. Zijn onderlip trilde en bijna deed hij wat Garth hem aanraadde juist niet te doen, bijna barstte hij ten overstaan van zijn clan in tranen uit. Net op tijd drong de waarheid van Garths harde woorden tot hem door. Hij was niet alleen een man nu, als alles ging zoals het voorbestemd was, dan zou hij koning zijn...

  * * *