FindmyPublisher.com


Ready to be translated
 • Biography, Narrative nonfiction
 • Dutch
 • English, Dutch, Dutch, German, English
 • Profile image
  Peter de Ruiter Dutch, English Biography, Fantasy, Narrative nonfiction
 • Wed, 29 Oct 2014
 • Fri, 17 Jan 2020

Other Synopsis from Peter de Ruiter
Kinderen die de wereld h... by Peter de Ruiter Genre: Narrative nonfiction "Wat is de overeenkomst tussen Malala en Anne Frank? Beiden hebben ze de ogen ..."
Read more >>>
Kinder die die Welt verä... by Peter de Ruiter Genre: Narrative nonfiction "Was haben Malala und Anne Frank gemeinsam? Beide haben sie die Augen der Welt..."
Read more >>>
Fragment from CHILDREN W... by Peter de Ruiter Genre: Biography, Narrative nonfiction, Short story "“Maybe I was put on this world to fight injustice” The leaves of the banana ..."
Read more >>>
Recommended Synopsis
Kruispunt Gariahat by Rituparna Roy Genre: Essay, Narrative nonfiction "Ik heb deze verhalen geschreven omdat ik niet anders kon. Ze komen voort uit ..."
Read more >>>
Notitieboek voor creatie... by Corina Capri Genre: Essay, Narrative nonfiction, Short story "Een alchemist beheerst als geen ander de kunst om de geest om te zetten in ma..."
Read more >>>
Borst Vooruit, door en v... by Paola Veenstra Genre: Narrative nonfiction "‘Eigenlijk ben ik niet iemand voor een bucketlist. Ik heb wensen, maar stel z..."
Read more >>>
 • Fragment uit Kinderen die de wereld hebben veranderd

 • Excerpt:

  Kim Phuc - Het meisje van de foto
  Frank Kuin

  Met een vriendelijke lach vraagt Kim Phuc (1963) of de afspraak kan worden verzet naar later op de dag. Ze heeft vanochtend pijn en voelt zich ziek, zegt ze. Daar heeft ze regelmatig last van, vooral als het weer verandert - als het regent, donker wordt en er veranderingen zijn in de luchtdruk. Dan doen de littekens van de brandwonden op haar lichaam het meeste pijn, vooral op haar rug, waar haar huid en weefsel diep zijn verbrand. „Als het weer stabiel is, ben ik ook stabiel,” zegt ze zacht. „Maar de laatste drie dagen doet mijn rug erg zeer.